Ezeket a Disney szobákat neked is látnod kell

Ötleteket keresel gyerekszobához? Ilyen esetekben a Disney világára mindig számíthatsz! Nem is gondolnád, milyen szuper Disney témájú szobákat lehet készíteni, bármelyik karakter is legyen a gyerkőcök kedvence, legyen szó fiúkról vagy lányokról. Ha nem találod meg pontosan azt, amit keresel, akkor sincs gond: használd inspirációként az itt található szobákat, és fejleszd tovább az ötleteket, hogy létrehozd otthon a tökéletes Disney szobát. Vágjunk is bele az ötletgyűjtésbe, olvass tovább!

Egy szoba a Verdák kedvelőinek

Verdák gyerekszoba

Különösen a fiúk fogják imádni ezt a szobát, amit a Verdák című animációs film ihletett. A fal nem csak vidám a színeknek köszönhetően, hanem mozgalmas is, hiszen egy izgalmas versenyjelenetet ábrázol a filmből, amely garantáltan meghozza a kedvet a film újranézéséhez. Villám McQueen a mai napig sokak kedvence, és ha a te gyereked vagy gyerekeid is imádják ezt a karaktert, akkor egy ilyen szobát érdemes fontolóra venned.

Mickey egér birodalom

Miki Egér Disney szoba

Létezik nagyobb klasszikus Mickey egérnél? Ha te is úgy gondolod, hogy nem, és imádjátok otthon ezt az ikonikus mesekaraktert, akkor ez a szoba kiváló inspirációként szolgálhat. Nincs egy olyan sarok se ebben a szobában, amelyet ne ő ihletett volna, beleértve a takarót, a falat, a képeket, valamint a plüssöket. Különösen a fiatalabb korosztálynak ideális ez a vidám hangulatú szoba, amely lányoknak és fiúknak egyaránt tökéletes.

Egy klasszikus visszatérése

Disney gyerekszoba

Már több mint húsz éves, de még mindig felejthetetlen: na, melyik ez a mese? Természetesen nem más, mint az Oroszlánkirály, ez a szoba pedig ennek a klasszikusnak tiszteleg egy gyönyörű falfestménnyel, amelyen Timon, Simba és Mufasa egyaránt látható a holdfényben. A falat remekül kiegészíti a kék szőnyeg, a kettő együttesen pedig egyfajta éjszakai hangulatot ad a szobának.

forrás: Home BNC