Hasznos Tanácsok Mielőtt Tetováltatsz

Egy új tetoválás elkészítésekor több dologra kell odafigyelned, mint elsőre gondolnád. Az olyan apróságok, mint például az intenzív napsugárzás és a víz káros hatása, a fájdalomtoleranciád és a különféle ideális testrészek megtalálása csak a dolog egyik része. Fontos, hogy elégedett legyél a végeredménnyel, ezért mielőtt bármit is magadra varratnál, ajánlatos alapos kutatómunkát végezned. Az első és legfontosabb dolog, hogy ne menj el csak simán a hozzád legközelebbi szalonba egy új tetoválás miatt. Nézz utána alaposan, kire bízod rá magad, elvégre mégis egy életre szóló dologról van szó. A legjobb, ha legalább egy héttel a tetoválás készítése előtt felveszed az ideális emberrel a kapcsolatot, és végignézed alaposan a portfólióját. Egy hét már elég lesz ahhoz, hogy lásd, mennyire vagy elégedett a munkájával, és látni fogod, passzol-e a stílusa ahhoz, amit te elképzelsz. Ideális esetben a munkák megtekinthetőek online, például a weboldalukon vagy a Facebook csatornájukon, esetleg magában a szalonban, ahová menni fogsz. Szánd rá az időd, hogy alaposan utánanézel ennek. Így már kevesebb félelemmel fogsz menni, amikor eljön a nagy nap.

Miután ezzel megvagy, a következő lépés lehetőleg az legyen, hogy kitalálod az ideális tetoválást. Mivel egy életre szóló elköteleződésről van szó, ezért ne olyan dolgot tetováltass magadra, amire jó eséllyel pár év múlva már nem fogsz szívesen emlékezni. Ilyen lehet például a párod neve is: most még jól kijöttök, de ha később valami rossz történik, akkor jó eséllyel nem szívesen fogod látni magadon a tetoválást.

Előfordulhat, hogy még ezt követően sem leszel száz százalékig biztos abban, hogy a megfelelő tetoválás mellett döntöttél le. Éppen ezért minden egyes döntésedre érdemes aludnod egyet, legyen szó a szalonról, a tetoválás mintájáról vagy helyéről. Kizárólag akkor vágj bele, ha teljes mértékben biztos vagy a döntésedben, csak így kerülheted el később a megbánást. Miután ezzel megvagy, nincs más dolgot, mint elhatározni magad és megszerezni az első tetoválásodat. Készen állsz?